onsdag 6 januari 2010

Snygg hylla




Ni måste älska den här bokhyllebloggen som Katten tipsade mig om. Jag önskar jag vore händig (och inte bodde i andrahand) och liksom kunde bygga in hela mitt hem i bokhyllor!

5 kommentarer:

Bokbabbel sa...

älskar hyllor som är byggda kring fönster och dörröppningar sådär som i den översta bilden!

LK sa...

Jag var en gång personlig assistent till en författare vars lägenhet såg ut som på den understa bilden. Böcker högt och lågt, min uppgift var att sortera dessa åt henne och hjälpa henne hålla reda på alla recentionsex som kom på posten. Och allt skedde till utsikten över Göta Älv och Älvsborgsbron. Väldigt romantiskt på något sätt.

Chatrin Loov sa...

Haha jag gillar din rubrik också!

Anonym sa...

Tycker att det är så snyggt när folk har det som på nedersta bilden. Men skulle aldrig klara av att ha så själv - skulle bara bli förbannad över att jag inte hittade, snubbla på bokhögarna och så skulle katterna välta dem så att hela golvet blev täckt av trasiga stackars böcker.
Men det går inte att komma ifrån hr snyggt det är - trots att det är så opraktiskt.

Johanna H sa...

Bokstävlarna-Anna: Jag håller med! Herregud vad jag önskar att jag vore mindre av en square och mer av en kreativt-kaos-människa...

LK: man, varför har du inte berättat det här tidigare? Alltså det här med tystnadsplikt... Det låter ju i alla fall underbart!